Private Dining

mocca-d-or-private-dining-herenthout

MOCCA D’OR PRIVATE DINING

Vanaf april 2018 beschikt Mocca d’Or over een privéruimte (naast de huidige zaak).
Deze ruimte straalt dezelfde huiselijke sfeer en warmte uit als Mocca d’Or, omdat we voor dezelfde materialen en accenten gekozen hebben.

Het is een privé-ruimte waar je gezellig en ongestoord kan genieten met familie, vrienden of collega’s vanaf 16 tot maximum 38 personen.

We hebben reeds enkele voorbeeldformules voor u samengesteld, welke volledig kunnen aangepast worden aan al uw vragen, opmerkingen en wensen, zodat we van elke gelegenheid iets persoonlijks kunnen maken.

Bij alle formules voorzien wij mooi aangeklede tafels met tafellinnen, bloemstukjes en een gepersonaliseerd menukaartje.

Alle gerechten zijn slechts voorbeelden, alles is bespreekbaar, ook seizoensgebonden suggesties zijn mogelijk.

Met ALL-IN prijzen bedoelen we dat alle dranken (cava, wijnen, frisdrank en bieren) inclusief zijn tot en met de koffie.

Menu 3 gangen € 39 of € 56 ALL-IN

  • duo van kaas- en garnaalkroketje
  • chateaubriand met slaatje, bearnaise en frietjes
    OF grietfilet met preisaus en kroketjes
  • dame blanche

Nog enkele voorbeelden van gerechten :
carpaccio van rund, wildstoverij, gepocheerde zalm met asperges, gerookte zalm en garnaaltjes, trio van  vis in kreeftensaus, scampi in currysaus,
varkenshaasje met champignons, suggestiedessertjes, ..

Menu 5 gangen € 45 of € 66 ALL-IN

  • soep
  • duo van kaas- en garnaalkroketje
  • sorbet
  • chateaubriand met slaatje, pepersaus en frietjes
    OF grietfilet met preisaus en kroketjes
  • dame blanche

Nog enkele voorbeelden van gerechten :
carpaccio van rund, wildstoverij, gepocheerde zalm met asperges, gerookte zalm en garnaaltjes, trio van  vis in kreeftensaus, scampi in currysaus,
varkenshaasje met champignons, suggestiedessertjes, ..

Menu feestdagen menu 1

amuse

pittig pompoensoepje met crumble van spek

scampi in kreeftensaus

appelsorbet met champagne

wildstoverij van hert en everzwijn – gestoofd peertje –
appel met veenbesjes –  gebakken witloof –
(amandel)kroketjes

OF

Grietfilet in preisaus met kroketjes

kerstdessert van de chef

 

3 gangen = 43 euro of 61 euro All-in

5 gangen = 51 euro of 73 euro All-in

All-in = inclusief cava, wijnen, frisdranken, bieren, water, thee en koffie

Menu feestdagen Menu2

amuse

bisque van grijze garnalen

duo van scampi en St-Jacobsvrucht

OF

duo van wildpaté en wildkroketje

appelsorbet met champagne

hertensteak – wildsausje – gestoofd peertje –
appel met veenbesjes – gebakken witloof –
(amandel)kroketjes

OF

trio van vis in kreeftensaus met kroketjes

kerstdessert van de chef

 

3 gangen = 51 euro of 69 euro All-in

5 gangen = 59 euro of 81 euro All-in

All-in = inclusief cava, wijnen, frisdranken, bieren, water, thee en koffie

 

Walking Dinner € 47 of € 69 ALL-IN

Deze houdt in dat er geen lange tafel staat met vaste zitplaatsten, maar dat er eerder sprake is van een receptie, waar de meeste mensen rechtstaan en zo met meer verschillende personen kunnen praten. Uiteraard zijn er ook stoelen voorzien.

Wij zorgen voor een wandeling door de menukaart, en komen we rond met allerlei mini-versies van onze gerechten op de kaart of suggesties. Dit zijn ongeveer een 8 tal gerechtjes en dan nog een ijsje en dessertje als afsluiter .

Uitgebreid buffet € 45 of € 66 ALL-IN

Hier voorzien we een uitgebreid buffet met zowel warme als koude gerechten.

assortiment mini broodjes, gepocheerde zalm, tomaat garnaal, perzik tonijn, gehaktbrood met krieken, vol au vent, scampi in kreeftensaus, carpaccio van rund, koude pastasalade, aardappelsalade, mini worstenbroodjes, wrap met gerookte zalm, soep, assortiment van dessertjes,…

Menu Sharing is caring € 47 of € 69 ALL-IN

Hierbij worden er kleinere gerechtjes verspreidt over de tafel zodat iedereen wat van alles kan proeven.
De gerechtjes kunnen volledig vooraf besproken en overlegd worden. Maar hierbij een voorbeeld om een idee te geven:
koude hapjes: wrap met zalm, toast met brie en appelchutney, gepocheerde zalm belle-vue, carpaccio van rund, aardappelsla met ei, tonijn met perzik….
warme hapjes: scampi in kreeftensaus, kip in curryroom, kruidige gehaktballetjes met chili, bacelau kroketjes met tartaar, champignons met roomsausje en spekjes, visfiletje met preisaus, gebakken aardappelschijfjes en puree….
dessert: assortiment van mini-dessertjes

brunch van 10u30 tot 15u € 66 ALL-IN

inclusief cava, wijnen, frisdranken, bieren, water, thee en koffie

  • Uitgebreid ontbijtbuffet met assortiment broodjes, vers beleg & slaatjes, gevulde groenten en fruit, eierbereidingen, kazen, gehaktbrood met krieken, gerookte zalm, soep & more
  • Hoofgerecht naar keuze (vooraf te bespreken) bijvoorbeeld grietfilet in zachte preisaus met puree, vol au vent met frietjes…
  • Dessertenbuffet

lunchformules ENKEL op weekdagen tussen 12u en 14u

Menu 1  €22

Glaasje cava – Hoofdgerecht – Koffie of thee

Menu 2  €22

Tomatenroomsoep met ballekes – Hoofdgerecht – Koffie of thee

Menu 3  €24

Glaasje cava – Hoofdgerecht – Dessert

Mogelijke hoofdgerechten :

Vol au vent met slaatje & frietjes
fish & chips met slaatje en verse tartaar
penne met kip, spekjes en champignons in toscaanse tomatensaus
grietfilet in preisaus met kroketjes

Tel.

014 75 78 85

E-mail

info@moccadorherenthout.be

Adres

Botermarkt 7 – 2270 Herenthout

Openingsuren

van 09u00 tot 19u00
woensdag & donderdag gesloten.